Merhaba abilerim, kardeşlerim. Yaş oldu 27. Bu zamana kadar evliliği hiç aklımdan geçirmedim sürekli geçim stresinden nasıl para kazanabilirim diye kendimi geliştirip durdum. Daha sonra etrafımdaki 2000 li çocuklar, yegenler bile evlenmeye başlayınca tabi bir aile baskısı oluşmaya başladı. Çok geç kaldın vs diye atışmalar oldu.
Tamam dedik birini bulalım, Bir tane mühendis buldum, güzelliği çok önemli değil ama çirkin bir kız da değil, çok iyi derece de İngilizcesi var. Şimdi oldu aradığım zekâyı buldum diye kafamda kurmaya başladım. İlk buluşmayı ayarladım. Sahil kenarında bu işte çay vs getiririm biseyler alır geçeriz vs demişti. Ya dedim tamam bu kız olmalı herneyse buluştuk, her şey çok güzel sohbetler falan ama yanımda dk başı birisi bunu arıyor. Diyorum ki kim bu ya işte çok önemli birisi değil, sonra biraz direttim daha önce konuştuğu fakat hiç buluşmadıgı bir çocukmuş. Dedim ki tamam olabilir çocuğa soyle rahatsız etmesin, diretirse ver ben konuşayım, artık hayatımda biri var de ve kes ilişkiyi dedim. Bana demez mi ya biz daha 1 haftadır konuşuyoruz yani sevgili bile değiliz sen çocukla konuşursan beni hiçe saymış olacaksın ben neyim burda vs vs ..

Bende dedim ki ya tamam 1 haftalığız da sonuçta burada da boş oturmuyoruz, biseyler olsun diye buluştuk değil mi dedim. Her neyse rahat bu kız reddettikçe 15 defa aramıştır. En son ben sinirlendim, konuşmayı kes dedim. Bana demez mi bununla konuşup konuşmamam sana bağlı diye, tepemden aşağı kaynar sular indi.
Uzun lafın kısası orda sağlam tartıştık, evlere geçtik tartıştık, ertesi gün bir mesaj sen çok sinirlisin, çok baskınsın, anlayışsızsın hep ben haklıyım kafasındasın. Ben yalan da soyleyebilirdim vs vs. Tabi diretmedim bende kestim konuşmayı..
Ya mühendis aklı başında diye oturup konuşuyorsun. Bu memleketin mühendisi böyleyse normali nasıldır Allah bilir. Evet karakter meselesi, Bana kötüsü denk düşmüştür ama ne bileyim baya canımı sıktı bu durum.. 6 tane vs kızla konuştum bu zamanda çoğu aynı kafada, senin hiç bir önemin yok, normal yazan her hangi biri olarak görüyorlar. Malum kendilerine karşı aşırı bir düşkünlük olduğu için sen de her hangi birisin
Velhasıl kelam etrafta bu kadar zor şartlarda evlenip de bu kadar borca girmeye değecek biri kalmamış. Belki de bana böyle denk gelmiştir bilmiyorum.