kadın yada erkek farketmez,her insanın evlilik amacı,evlilikten beklentisi farklıdır.mesela kadın ev işi yapsın,yemek yapsın gerisi umrumda degil diyip bu konuda iyi olan bi kız bulur bulmaz evlendi çok yakın bi arkadaşım.bi digeri sadece malum iş için evlendi,yemek dahi yapmasına gerek yok dedi ki bu konuda isteklerinde detaya girmek istemiyorum şimdi burda ünide bi kız vardı,okulun ilk haftası dedi işte okulla alakam yok ben buraya zengin koca bulmaya geldim diye.evlilikten tek beklentisi adamın parasıydı.ne tipi umrumda,ne huyları.isterse beni hergün dövsün,farklı farklı kadınla aldatsın ama yeter ki para sorunum olmasın derdi.kısacası,aslında insanların büyük çogunlugu aslında sevdigi bi insanla evlenmiyor.zaten çogu insan sırf yalnız kalmayayım,artık evleneyim diye evleniyor.

geçen yıl bi arkadaşım evlenme kararı aldı,4-5 yıllık sevgilisine evlenme teklif etti.sonra kızla,çocugun ailesi anlaşamadı ve o iş yattı.bu arkadaş 1 hafta sonra geldi,evleniyorum dedi.o kızla diye düşündüm haklı olarak ama ondan ayrıldıktan sonra biriyle tanışmış,onla evleniyormuş.bu iş nasıl oluyor dedim haliyle ve dedi ki ; ben evlenmeye karar verdim,o kızla olması gerekmiyor.evleneyimde,ister ayşe olsun karım ister fatma yani ne farkeder...ki bu düşüncede olan insan sayısı çok fazla.

ben bugüne kadar sadece 2 kişiyle evlenmek istedim,ikisinide sevdim ama kısmet olmadı.kimseyi istemiyorum diye arkamdan şimdi neler neler anlatıyor,konuşuyor herkes...evlenmek istiyorum ama kimseyi istemiyorum diye çogu kişi arkamdan **** diyor.neden peki?bu kız güzel işte,evlen gitsin diyenlere hayır dedigim için.sevmedigin birisi ile evlenmek insanların geneli için normal ama benim için degil,bu yüzdende evlenemiyorum.millete uyacam diyede mutsuz bi evlilik yapmak istemedigim için,hala bekarım...