MaitreyaXayah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylediğiniz şeyin doğruluğunu yahut gerçekliğini bilmiyorum ama insanlar hata yapabilir. Bunun dışında eğer bir değerlendirme yapacaksanız, cımbızla bir yeri çekmek yerine perspektif olarak bütüncül bakmalısınız. Ek olarak kurduğunuz devrik cümleler ve yazım hatalarınız dışında yaklaşık 40 saatlik içeriği 20 saniye alıntıyla yargılamanız nasıl bir bakış açınız olduğunuzun net göstergesi olsa gerek.

Podcast sahibi içeriklerinin içerisinde doğaçlama ve her şeyi mükemmel yapmayacağını belirtmesine rağmen...

Herkes istediğini düşünmekte ve yapmakta özgürdür.

İyi forumlar.
Hocam mobil den yazıyorum yazım yanlislari olabilir ama sanırım bu ses kaydının sahibi sizsiniz ki bukadar stemkar tavırda cevap verdiniz . Başarıya giden yolda hatalar olacaktır elbet ileride duzeltile bilir ama söylediğim şekilde bir hata normal değil doğuma yaşama aykırı birşey tabi orda verilmek istenen farklı bir msj var ve ben yanlış anladıysam affola . Ama bilime ters konuşan birisi benim kanımca takip edilip destek verilmemeli tamam ben bunun yanlış olduğunu biliyorum ama bu bilgiyi doğru kabul edip kendi canından kanından çocuğuna süt vermeyen biri olursa ne olacak bu basit ses kaydı yüzünden bir bebeğin kemik gelişimi sorunlu olursa bunun vebali kime ? Lütfen basit düşünmeyin