ben 20 yıldır netden para kazanıyorum çok şükür.ama ev aldım,araba aldım filan diyemiyorum malasef hepsini yedim

farklı farklı işlerden çok güzel paralar kazandım.bu sayede ergenlik,gençlik,üni zamanlarımı krallar gibi yaşadım.dedigim gibi kazandıgım para ile ev aldım,araba aldım filan diyemiyorum ama yapmak istedigim ne varsa yaptım,almak istedigim ne varsa aldım.hani şunu istedim ama alamadım/yapamadım/gidemedim içimde kaldı filan diyebilecegim bişey olmadı bu güne kadar.
özellikle ünide çok para harcadım.2007de tarsustaydım,her hafta sonu kıbrısa gider gelirdim ve sadece gidiş dönüş bilet parası 500tl idi yanlış hatırlamıyorsam.aylık kiram 250tl idi,sırf yaş pastaya/künefeye harcadıgım para 350-400tl idi.2009da adanaya taşındık.hani şu limonlu popkekler var,sadece ona verdigim para aylık 300tlden fazla idi ve kiramda 300tl idi

barlara,su gibi içtigim votkaya,konserlere,tiyatrolara,gezip tozmaya harcadıklarımı saymıyorum dahi.bu paraları şuana göre düşünmeyin tabi,o zamanın parası degerliydi
kısacası 20 yıldır internetden güzel paralar kazandım,ama kendime yatırım yaptım sadece

hem eglence anlamında,hem bilgi/birikim anlamında.ve bana en çok sorulan soru da ; hocam,ne yapsam para kazanırım olmuştur.bana göre internetde para kazandırmayan bişey yok,en azından ben girdigim her işten kazandım çok şükür.giripte zarar ettigim bi iş olmadı,az yada çok kazandım hep.fakat ben kazanamıyorum diyenlerin büyük çogunlugunun çabuk sıkılan insanlar oldugunu gördüm.adam bi site yapıyor,istiyor ki 3 gün sonra direkt günlük 1k tl para gelsin.bikaç hafta ugraşıyor,istedigi gibi olmayıncada yav abi az kazandırıyor bu işten ben vazgeçtim diyip gidiyor.emek veren,sabreden,çalışan kazanıyor...