HandsomeMan07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdığım mesajı dikkatli olarak okursan , neden fiyatı konusunda takıntılı olduğumu anlarsın hocam.
30 TL 'ye satın alınabilir bir trade olduğu için , tek bir konuyla bir çok kişi dolandırılabilir.
Ancak ; trade konusunu 1000 TL ve katları olarak tutabilirsen , (Ki bence bu daha mantıklı ) Öyle önüne gelen konu açamaz ve ticaret suistimal edilmez.
Gereksiz konunun gereksiz cevabına gereksiz karşılık vereceğinize sizde bir öneriyle gelebilirsiniz.
O iş öyle sandığınız gibi değil bu gözler ne vurgun yapan ticaret puanı 400 ün üzerinden paketleri 1500 TL den başlayan kişiler gördü.

Sizin mantığınıza göre ozaman 1000 TL si olmayan adam güvenilir değil ticaret puanı alamaz ozamanda durup dururken düzgün ticaret yapıp 1000 TL lik hizmet vermeyen kesime haksızlık olucak varmı ona bir çözüm öneriniz.

Ben bir öneri sunmuyorum çünkü gayet olması gerektiği gibi olduğunu düşünüyorum ne o öyle 1000 TL alt limit olsunmuş şu forumda 1000 TL üzeri hizmet veren 10 kişi saysana bana.

1000 TL değil konu ticaret puanı alt limiti düşük olur düşük olmalı ki herkes yaptığı ticaret sonucunda ticaret puanı alabilsin 10 kişiden 9 una alt limitten ticaret puanı kazandırma sen geriye kalan 10 da 1 i ile ticaret yaparsın artık.