Eline sağlık doğukan hocam. Çok güzel bir yazı olmuş.

Akıcı ve kaliteli bir yazı hazırlamak gerçekten çok zor. Emek verdiğiniz bir sitede böyle çalışmalar yapmanın ben de çok gerekli olduğunu düşünüyorum. Sonuçta ortada verilmiş bir emek oluyor ve yarım bırakmak ne kadar doğru olur?

Yukarıda bir arkadaş demiş ki;
"Ben inanmıyorum bu tür şeylere. Otoriter bir siteniz yoksa bunların en kralını yapsanız birşeye yaramaz. "

Abi güzel söylemişsin de, herkesin yüksek otoritede web sitesi yok. Ayrıca sadece backlink ile otorite kazanılmıyor. Eğer backlink ile otorite sağlamaya çalışırsan, mayıs güncellemesindeki gibi güncellemelerde düşüş trendine giriyor ve bir daha da eski haline dönmüyor.

Artık kullanıcı deneyimine, kaliteli, okunabilirliği arttırılmış yazının gücüne ve tıklama psikolojisine çok önem vermek gerekiyor.

Sırf para kazanmak için yapılmış, içerikte 2000 kelime olup ama aslında hiç bir bilgi içermeyen, ayrıca paragraf, başlık düzeni bile olmayan siteler artık yavaş yavaş eleniyor. Bunu son güncellemeler ile daha iyi görmüş olduk.

Ayrıca sırf bu yazıdan sonra merak ettim kozba.org'a semrush dan baktım. Güncellemeden sonra ani bir artış olmuş. Demek ki yaptıkların doğru