Evet arkadaşlar size sorum şu bu millet nasıl bu hale geldi yoksa hep mi böyleydi
Size çok garip bir hikaye anlatacağım
Bundan yaklaşık 2 hafta önce bir çok da yakın olmayan kişi bana gelip ekran kartımı satmam lazım ama satamıyorum dedi ben de kendisine ekran kartını satabileceğimi satarsam da üzerinden kendime belirli bir pay alacağımı söyledim kendisi olur hiç sıkıntı yok dedi ben de dün akşam ekran kartını alacak birisini buldum ve kendisine haber verdim kendisi de fiyatı ve benim alacağım payı uygun buldu ve tamam satalım dedi normalde bugün ürünü kargoya verecektik ve parayı alacaktık kendisi bütün gün boyunca telefonlarıma cevap vermedi üstüne üstlük de beni arayıp kendisinin az önce ürünü başka birine sattığını söyledi önce sinirlendim çünkü hem benim emeğim büyüktü üstüne satın alacak kişi ile anlaşmıştık ve adama söz vermiştim ek olarak da şahıs çok pişkindi (insanda biraz surat olmalı) neyse yapacak bir şey yok dedim ve diğer satın alacak arkadaşı aradım kendisinden böyle bir durum yaşadığı özür dileyecektim ama işin garip kısmı da burada başlıyor. Kendisini aradığımda telefonu direk meşgul çalmaya başladı ilk başta işinin olduğunu zannedip beklemedim ama diğer aramalarıma da cevap vermedi sonra WhatsApptan yazdım ve bir şey farkettim kişi beni engellemişti(başka telefonlarda gözüken pp bende gözükmüyor ve attığım mesajlar kişiye ulaşmıyordu) gerçekten bazen düşünüyorum türk milleti bu hale nasıl geldi gerçekten halkın belirli bir kesiminde hiçbir şekilde onur şeref dahi kalmamış. Sürekli olarak çevremizdeki kişileri eleştiriyoruz ama kendimize hiç bakmıyoruz.