Aslında 4 yıl 1 gün olmuş, bunca zamanın nasıl geçtiğini farketmedim bile. Lise 3'e gidiyordum, mutfakta bir elimde telefon diğer elimde kaşık, akşam yemeğini yerken o zamanlar takıldığım bir webmaster facebook grubunda r10'da üyeliklerin açıldığını görmüştüm ve bir heyecanla odama geçip kağıda istenen bilgileri yazıp selfie çekerek göndermiştim üyelik formunu tamamladıktan sonra. Şu an ise liseyi bitireli 3 yıl oldu ve bu zamana kadar r10'un bana katmış olduklarını burada kelimelerle anlatamam, her ne kadar R10'dan önce üç beş harçlığımı çıkardığım olsa da burada gerçekten alın terimle para kazanabilmenin verdiği mutluluğu ve heyecanı yaşadım. Bazen "ya r10'u hiç bilmeseydim ve kaydolmasaydım ne olurdu?" diye sormuyor değilim kendime, muhtemelen hem maddi hem de manevi bir eksiklik yaşıyor olurdum. Dediğim gibi, r10'a ne kadar teşekkür etsem az ve bana kattıklarını burada kelimelerle anlatamam. Özetle bu 4 yıllık süreçte ticaret ahlakından ve karakterden yoksun kişilerle karşılaşmış olsam da ağır basan taraf hep iyi kişiler oldu, başta foruma kattığı vizyon ve sağladığı güvenilir ortamdan ötürü Coşkun Bey olmak üzere tüm R10 üyelerine teşekkür ederim.