Immoda olsa tabloda kırmızı ışık hızlı yanıp sönüyor orada sorun olduğunda marş hiç basmaz.
Mantik yanlış imboda hata vs varsa bir çalışır bir çalışmaz öyle sorun gören çok gördüm.
herkes bir şey demiş ama bende immobilizer diye tahmin diyorum
2 yıldır dizelini kullanıyoruz maşallahı var hiç böyle bişeyle karşılaşmadık.
1 haftadır İzmirde sanayi sanayi gezdiğim için seni çok iyi anlıyorum hocam, bir süre sonra arabadan soğuyorsun. Umarım sorunun çözülür 🙏
Hocam immobilizer anahtar kullanıyorsanız bu anahtar orijnali mi kopyası mı?
Ankaradaysan sasmazda usta var birlikte gidebiliriz
Tevzi makarası, distribütor genel olarak ateşlemeye baktırmanızı öneririm ek olarak marş motoruna baktırdınız mı
Aracınız LPG+Benzin ile mi çalşıyor? Enjektörlümü yoksa kalbüratörlümü?
Arabayı lpg de calıştırmayı deneyin yani lpg dügmesine basılı tutarak aynı anda marşa basın bu şekilde gec calışırsa ateşlemeyle ilgili sorununuz var lpg ile calıştırınca tek marşta calışıyorsa benzin pompası arızalı.
Hepinizin ilgisi için teşekkür ederim arkadaşımın dediği gibi sorun krank sensörüymüş küçüçük parça 100 TL 5 dakika da değişiyor 1 aydır çektirdi bana 400-500 TL para diğer boş parçalara gitti ama çözdük sonun da zaten değişince çalıştırır çalıştırmaz anladım video izleyince adamın sorunları benimle birebir aynıydı o da krank sensörüydü halloldu şükür. Şimdi içim rahat satabilirim, sağolun.