Merhabalar, sorum başlıktaki gibi. Üniversite sınavından dolayı ara verdiğim, geçen sene yaptığım wordpress site hizmeti vermeye geri dönmek istedim. 2 gündür yaklaşık 30 kişiye whatsapp üzerinden ulaştım. Bunların yarısında 1. şablonu, diğer yarısında 2. şablonu kullandım. Yani yaklaşık 15 kişiye web sitesini ücretsiz yapmayı teklif ettim. Fakat 1 olumsuz dönüş dışında herhangi bir cevap bile gelmedi. Tamamı görüldü yedi. Ücretsiz hizmeti bile kabul etmemeleri çok ilginç geldi bana. Siz nasıl iş buluyorsunuz?

"Merhabalar x hanım/bey, Instagram üzerinden yaptığım araştırma sonucunda sizi buldum ve dijitalleşen ve değişen reklamcılık ilkeleri çerçevesinde bir web sitenizin olmadığını gördüm. Web sitenizin olmayışı sizin internet üzerindeki bulunabilirliğini negatif anlamda çok üst düzeyde etkilemektedir. Dilerseniz cüzi fiyatlar karşılığında sitenizi kurup 1 yıl boyunca teknik desteğini sağlayabilirim. Daha önce yaptığım mimarlık sitesini sizinle paylaşabilirim. İyi günler dilerim."

"Merhabalar x hanım/bey, Instagram üzerinden yaptığım araştırma sonucunda sizi buldum ve dijitalleşen ve değişen reklamcılık ilkeleri çerçevesinde bir web sitenizin olmadığını gördüm. Yeni açtığımız dijital ajans için portfolyomuzu geliştirmek amacıyla web sitenizi ücretsiz yapabiliriz. Olumlu olumsuz dönüşünüzü bekliyorum. İyi günler dilerim."