Abi yeter artık. Bugün spordan eve dönüyorum, yaşıtım bir sürücü yanımdan mahalle arasında en az 50-60'la yüksek sesle müzik açıp geçiyor, has*** ulan 5-10 cm sola kaysam durduk yere takla atacaktım diye şok geçirirken serseri ilerde yanlış yöne mi giriyor ne oluyorsa dönmeye başlıyor bugüne kadar hep içimde tuttum, okulda - işyerinde, trafikte olay çıkmasın olay çıkmasın abi olay çıkmasın diye diye birinin altında can vereceğiz bu gidişle. Sürücüye dönüşte yavaş sür lan dedim benim yaşlarda 20-25'li yaşlarda pardon kusura bakmayın diyeceğine ne diyon lan deyip elini beline atıyor.

Ulan bir kerede hata yapan pardon desin, kusura bakmayın desin baktığında benden daha eli yüzü düzgün, bakımlı üstü arabası çiçek gibi temiz ama adamın içinden maganda çıkıyor. O öyle gidecekti ben öyle gidecektim en son sinir haliyle bu arabasına giderken saçma sapan küfür etmeye başladı dayanamadım patlamaya çalıştım 2-3 tane ne o bana vurabildi ne ben ona derken çevreden gelip ayırdılar saçma sapan bir itiş - kakış oldu.

Ekleme:

Bir de bu özgüvenin üzerinde sokak ortasında bizimkiler buralarda seninle görüşeceğiz deyip küfürler etmeye devam etme özgüveni bulan bir serseri. Spordan gelmişim yorgunluktan ölüyorum, durduk yere olay çıkarmayı seven biri değilim hatta olay çıkmasın diye hep geriye alan, alttan alan biriyim de olay çıkmasın çıkmasın diye illa ki bu tarz yanlışları düzeltmek için kaza geçirmek, sakatlanmak mı gerekiyor.