Webgelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam öncelikle . Elinde Konışmalar ve dekont ile beraber en yakın karokala git şikayetçi ol.
Öyle yapacağım hocam bugün.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam savcılıga gıt bılısım suclarında nıtelıklı ************** adında dava dosyası olustur ona gore açıklamanı yap bılgılerı ver elındekı gerısı savcılık ılgılenır gec olsa bıle ılgılenır
Dediginiz gibi savcılığa gideceğim hocam.
TopalPiyade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilişim sitemleri suretiyle dolandırıcılıktan yargılanır hatta tutuklanabilirde. en az 3 sene hapis alır aynı suçtan cezası var ise s..tı şikayetçi ol. Karakola şikayetçi ol sonra ara uzlaşmak istiyormusun diye.
Öyle yapacağım hocam uzlaşmak kesinlikle istemiyorum gerekirse hapis cezası alsin durumumun kötü olduğunu bile bile yaptı.
UzmanTarih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu uğraşmaya değmez diyenlerin bilgilerini bana gönderin, neden mi hiç birşey deneyeceğim

Mutlaka gidip şikâyetçi olun. Benim 5 liram bile gitse gider şikayetçi olurum sonuç çıkıyor önemli olan tüm kanıtları herşeyi düzgün toplayıp düzgün şekilde dilekçe yazıp savcılığa vermek.
Dediğin gibi çok haklısınız gidip şikayetçi olacağım zaten.
chechen46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok bir detay olmadığından bilemedim ne şekilde ne oldu da dolandırıldın bulunabilecek nitelikte mi falan yada çoğu kez ************** sanılıyor ama bir alışveriş e dayalı birşey ise hukuki ihtilaf gerekçesi ile takipsizlik de olabiliyor o yüzden detay ver bakalım ne olacak yok kesin dolandırıldım diyorsan git mutlaka şikayet et çok zor değil 1 saatini alır arasınlar bulsunlar işleri ne bulursarsa miktara çok bakmazlar ************** olmuş mu olmamışmı inşallah yakalarlar da tutuşur o zaman eline düşer ************** çünkü uzlaşmaya bağlı suçlardan oldu bir bakıma yakalandığında kurtulması için senin ağzından çıkacak söze bakar oldu yalvarttırdım ben valla
Valla hocam dediginiz gibi yalvartacağım. O kadar zor duruma düştüm ki uzlasmak istemeyeceğim bile. Olayda şu şekilde bana bir iş gönderecekti kargo ile ben bunlara arkadaşım ile ulaştım. Bunlarda ücret de ücret çıkardılar bende gerizekalı gibi sorgulamadan attım. Sonradan öğrendim benim arkadaşım bütün Her şeyi çalınmış ordan bana ulaşmışlar. Ve şuanda biz sizi dava edeceğiz diyorlar paramı da bloke oldu diyorlar işlemler yarıda kaldı diyorlar.

rowCount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Öncellikle uygun bir dil ile dilekçe yazın ve kimliğinizin ön arka fotokobisini çektirin akabinde savcılığa gidin 1 kuruş dahi para harcamadan işlem yapıyorsunuz. Sonuc ne olur ne olmaz bilemezsiniz öyle bir savcıya denk gelirsiniz ki uğraşır eder hakkınızı fazlası ile alırsınız.

Benim de başıma daha önce gelmişti birisi yazılım alıyor akabinde ben havale yapmadım diyip bankasına itirazda bulunuyor bizde akabinde savcılığa şikayet ettik 2 ay içerisinde buldular ifadesini de aldılar kovuşturmaya yer yok dediler kapattılar ama en azından neyin ne olduğunu öğrenmiş olduk
Bakalım hocam hayırlısı olsun da bugün gideceğim savcılığa

Olay şu şekilde yukarıda da yazdım. Arkadaşım üzerinden bana ulaşıyorlar. Onunda hesaplarını çalmışlar. Ordan ben bunlara iş için ücret gönderiyorum.daha sonrasında tekrar tekrar para istiyorlar ben anladim bu işin doğru yolda gitmediğini şikayet edeceğim dedim.
Bu seferde onlar işlemler yarıda kaldığı için biz şikayet edeceğiz diyorlar. Bana gönderdiğiniz ücreti 5 dk içinde geri göndercez dediler parayı istediğimde hesap bloke oldu diyorlar.