Kardeşim, eğer okuyorsan bu soruyu değiştirmeni ve sadece öğrenci için harçlık adına hangi alana yönelebilirim sorusunu sor. Çünkü inan bir süre sonra kendi paranı kazanmanın verdiği duygu ile okulunu mahvediyorsun, yıpranma ve boşlukta hissetme de cabası. O yüzden okulunu bitir temiz bir işe gir. Burası temiz değil diye değil. Allah burayı açanlardan ve sebep olanlardan razı olsun evine ekmek götüren ve hatta evlilik masraflarını buradan sağlayan o kadar çok insan var ki anlatamam. Ama okul hayatı olumsuz etkileniyor. O yüzden diyorum. eğer okulun yoksa ya da bitirdiysen o zaman burası tam sana göre. Ama ilk önce çok yüksek paralardan yola çıkma. İlk önce ufak ama seveceğin ve sahiplenip üstesinden gelebielceğini düşündüğün alanlardan git. Mesela eğer severim dersen online satış pazarlama üzerinden git, özellikle oranlı yani yüzdelikli teklifler gelirse köşeyi dönersin
tavsiyelerin için çok tesekkur ederim okul biteli çok oldu okusakta malum siyasetten dolayı iş bulamıyoruz bende internete yöneldim aylardır çabalıyorum tiktok olsun instagram olsun sayfayı büyütüp en başindan başlayip dahada yüksek işlere çıkmayı planliyordum ama nekadar çabalasamda hesaplara etkileşim sağlayamadım .