Merhaba, yakın bir süre içerisinde YouTube projesi için gerekli ekipmanları alıp, projeye adım atmıştım. İnanın dışarıdan görüldüğü kadar basit bir şey değil YouTube içerik üretmek. Özellikle gezici dediğimiz, sizin gibi işletme gezecek insanlar için yıpratıcı olabilir.
Örneğin biz meslek hikayeleri içerikleri üretiyorduk. Bir video için en az iki gününüz gidiyor (sadece çekim) esnaflar ile çekim yapıyorduk, çoğu zaten ya çekmek istemiyor, ya da kendini videoda ifade edemiyor, sar başa dönemi başlıyordu. Bir gününü ayırdığın videolardan yeri geliyor bir dakika düzgün içerik çıkmıyor.
Siz de muhtemelen bu tür iş yerleri ile video çekmek istiyorsunuz. Öncelikle her şeyi planlı yapın, soracağınız sorular önceden hazırlanmalı. Mutlaka telefonunuzda yeterli kadar depolama alanı olsun, telefonunuzun şarjı Full olsun. Belki bunlar basit gelebilir ama yedek bataryalı kameramız ile yeri geliyor video yarıda kesilip priz kovalıyorduk
Aklıma gelenler bunlar. En son çektiğimiz içeriği de buraya bırakıyorum. Belki esinleneceğiniz noktalar olur
https://youtu.be/N6sk1-lD8Gs