Kaiya1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şuanda müşterilerime hizmet veremiyorum. Haliyle müşterilerim sitemden uzaklaşıyorlar. Yeni üye olan veya loglarda görüyorum giriş yapanlar siteden çıkıyorlar. Benim müşterilerim benim sitemi kullanmak istemiyorlar haklı olarak.

Bende API çektiğim perfect panellerden şuan hizmet alamıyorum. Bende perfect panel kullanan sitelerden API çekmeyi bırakmayı düşünüyorum.

Bu sorunun sadece beni etkilemediğini, bu forumdaki bir çok arkadaşında smm sahibininde mağdur ettiğini görmek üzücü
Monster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu belki hortatır gibi olacağım ama halen perfectpanel de sorunlar var. Kendi perfect panel api kodlaması ile yazılmış provider panelimden 1 aydır doğru dürüst api çekemiyorum. Arkadaşların da belirttiği gibi ara ara kopmalar 2-3 aydır var ve son 1 ayda inanılmaz derece de arttı bu. Günlük kronla vs resend yapmak dışında bir çözümünüz olduğunu düşünmüyorum keza biz öyle atlatıyoruz. Sonuç olarak bende bu konuda Elinsoft ve diğer script sağlayıcıların bir sorunu olduğunu düşünmüyorum.
arkadaşlar sorun bende de mevcut 1 gün içinde tekrar hepsi pasif oluyor. nasıl çözebiliriz ? order kontrol dakikasını artırsak çözülür mü