Merhabalar,
Arkadaşlar uzun süredir youtubeye içerik üretmekteyim ve bir türlü sistemi çözemedim tam çözecekken karşıma değişik durumlar çıkıyor.
Birini size anlatmak istiyorum ve yorumlarınızı da almak istiyorum.
Ben belli bir aramaya göre içerikler üretmekteyim çokta fazla rekabet bulunmuyor. ( sadece 40-50 kanal içerik üretiyor)
Neyse ben o aramada 1. sıradaki videoyu çeken kişi ile iletişime geçtim ki videoya bakınca yorumların bot olduğu çok belli veya görev siteleri ile kasıldığı çok belli.
Arkadaş ile kanalım hakkında fikirler almaya başladım ve konuşmamız çok ilerlerdi birkaç aydır konuşuyoruz.
Gelelim konuya arkadaş videolarına youtube abone izlenme kasma sitelerinden izlenme alıyor videoyu izleyenler gerçek ama youtube içerisine girmeden o abone izlenme kasma sitesinin içinde izliyorlar.
Bende denedim bu yöntemi izlenmeler doğrudan veya bilinmeyen olarak izlenme kaynağında geçiyor ve videoyu etiketlerde öne çıkarıyor.
İlk olarak şunları size sormak istiyorum youtube bunu anlamıyor mu ve bu kanala zarar vermiyor mu arkadaş 2 yıldır video yüklüyor tüm videolar sıralamada ha desekki kaliteli içerik üretiyor yok alakası yok ve başlıklar full clickbait içerikle alakası yok yani insanlar girip aradığını bulamayınca çıkıyor buna rağmen üste çıkıyor.
Bende bu siteleri kullanıp videolarımı öne çıkarsam sizce kanalıma etkisi kötü olur mu ?
Ayrıca yan kanalımda bu taktiklerle video yüklüyorum hiç önerilen videolara düşmüyor büyük ihtimal bu site nedeniyle.
Kullanırsam kanalıma kötü etkisi olur mu? Düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
Teşekkürler.