Bir Türk olarak 98 yılından beri bağırıyorum ancak 2021'de bıraktım nara atmayı.. Şimdi her şeye gülüyorum.. Kurunun yanında yaş da mı yanar yansın anassnı sattyım hiç bir şey artık umurumda değil ülke mi batıyor batsın gram takmıyorum.. Ayçiçek yağı muhabbetinde son sözlerimi söyledim ülkem için her mecradan, arkadaşlarıma aileme çevreme dedim dedim kimse anlamadı kimse.. O nedenle artık cahillere bıraktım ortamı yanlış anlama sana değil sözlerim bilirkişilere.. Sazan avı dedik sus dediler, bu yanlış dedik siz bilmezsiniz dedi böyükler, ötekileştiriyorsunuz dedik ne alaka sen sus konuşma dediler.. Şimdi artık susuyorum Türkiye daha adını uluslararası alanda hindi olarak kullandıracak kadar düşüncesizlerle dolu.. Az ısının diyen bir bakan var memlekette

)
Bir kereden bir şey olmaz diye tacizi onaylayan ibişlerle dolu ülkeyi yönetenler.. Piramidin en altı olan halk ise onlardan daha cahil bırakılmış durumda.. O yüzden artık gülüyorum ve hiç umrumda değil batıyorsa batsın yanıyorsa yansın toz olacaksak olalım..
Saygılar..
"Bilgili insanlar sustukça aptallar çoğalır" N-Mandela
Aynı düşüncedeyim. Ben artık dalga geçiyorum hatta, yüzsüzce ve umarsızca hahaha

Dalga geçilmeyecek gibi değiller ki