Şimdi mantıken haber siteleri 'haber' kategorisi altında bulunursa her halta el attıkları kategorilerden trafik sağlayamazlar ya da trafikleri düşecektir. Haber siteleri aç gözlü olduklarından bu duruma pek hoş bakmayacaklardır. Burada
google ve haber siteleri için her daim para söz konusu olduğundan bu iş
google+ gibi patlar diye tahmin ediyorum..
Utanmadan haber siteleri deyip durmaları bu sektörün zehirlenmişliğine katkı sunmalarıdır ayrıca..
Siz zordula göre yapın çalışmalarınızı bu sizin bileceğiniz bir şey.. Ancak dünya zordılın etrafında dönmüyor çok başka daha kazanç kapıları ve çok daha farklı sistemler var siz sadece bir şey odaklanmışsınız ilerliyorsunuz

)
Konu farklı bir yere gidiyor ama eklemeden duramayacağım
Google çok zaman önce mobile ağırlık vermeye başladı. Çünkü telefon ve tablet kullanımı neredeyse had safhada.
Haliyle telefondan google giren kişiler ilk olarak haberleri görecek, bu da mantıklı bir sistem olacak sanki
Google yazmamak onu yok saymıyor maalesef. Neredeyse her yerde karşımıza çıkıyor.
Kitle fazla olunca taleplerde buna göre ilerliyor.
Google sevmiyorum diye bu alanda hizmet isteyenlere ''ben sevmiyorum bu arama motorunu, bu yüzden hizmet vermiyorum'' deme lüksümüz de yok maalesef
Çıksın bir babayiğit arama motoru, alt etsin bu google efendiyi
İyi forumlar.