Tllgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Wordpress altyapılı bir davetiye sitem var. Size ürünleri alacağınız siteyi ileticem ardından sitedeki ürünleri tek tek resimlerini indirip ilgili ürün bilgilerini girip aşağıdaki listeyi kullanarak fiyatlarını belirlemenizi istiyorum , mevcut işlerimden dolayı vaktim olmadığı için ben yapamıyorum. AKŞAM 18:00'a kadar halledilmesi gerekiyor.

Bir ürünün eklenmesi ortalama 2-3 Dakika sürmektedir teklif verirken bunu göz önünde bulundurarak teklif verin lütfen

Sitede Global Extra Product Options eklentisini kullanıyoruz woocommerce ile beraber çalışan bir eklenti.

Fiyatlar 50 adetten başlıyor 1000 adete kadar gidiyor. Ellişer adet artarak ilerliyor fiyatlar, yani ürünün 100 adet fiyatı 100 tl ise 50 adeti 50 tl gibi düşünün bu şekilde adet fiyatlarının hesaplanması ve siteye eklenmesi gerekiyor bunun içinde hazır şablonum var işi kolaylaştırsın diye konu sonunda görebilirsiniz.

elimde ortalama 300-350 arası bu şekilde eklenmesi gereken ürün bulunmaktadır

İşin aciliyeti vardır. Site pasif durumda ürünler olmadığı için en geç yarın akşama kadar işin bitirilmesi gerekmektedir. Teklif verirken bunu hesaba katarak verin lütfen

Referansı olan kişilere öncelik tanınacaktır.

Global Extra Product Options eklentisinde kullanılacak Örnek Şablon :

50|
100|
150|
200|
250|
300|
350|
400|
450|
500|
550|
600|
650|
700|
750|
800|
850|
900|
950|
1000|

İletişim : PM

DİKKAT : İŞ ÇOK ACİLDİR. İşi almayacağı halde Gereksiz yere soru soracak olanlar veya işi alıp yapmayacak olanlar RİCA EDİYORUM YAZMASINLAR. İşi teslim ettikten sonra yapılmaz ise - trade hakkımı kullanırım bilginiz olsun.

Size sert gelebilir fakat en son işi verdiğim arkadaş yapıcam diyip beni yarı yolda bıraktı bu yüzden anlayış bekliyorum.

Teşekkürler.
Kolay Gelsin.
hocam hala dönüş yapmadınız bunca insan bekliyor