Muller'i takip ediyordum geçtiğimiz yıla kadar her zaman dediğin gibi ortaya karışık konuşur yani şahsiyeti tanırım.. Hem hızdan bahsedip hem CDN'in bir hükmü olmayabilir demesi komik.. Kabul ediyorum google düşmanıyım ancak insanları bu şekilde yıllardır manipüle eden birisi bunu bilmem fark ettin mi? Mesele onlar için her zaman 'para' olmuştur..
Bunun en güzel örneği haber siteleri gibi yüksek hit alan sitelerdir. Reklam geliri elde ettikleri için aldırmazlar bir çok yanlış uygulamalarına.
Ama bunun için de haber sitelerinin ''haber'' kategorisinde yer alacaklarını duyurmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ne zaman olur bilemem ama bence yapacaklar böyle bir uygulama.
Çünkü bazı ülkelerden ciddi yaptırımlar geliyor google efendiye. Her ne kadar ödedikleri ceza onlar için çerez olarak görülse de bunu azaltmak için bazı girişimleri olacaktır diye ''iyimser'' düşünmek istiyorum
Size katılmadığımdan değil ancak yüksek bir kitle google kullanıyor ve haliyle bizler de google için yapıyoruz çalışmalarımızı. Onlar para için çalışıyor, bizler de