Selam dostlar 25 yaşındayım çocukluğumdan beri eğitim ve iş hayatımı olumsuz yönde etkileyen diz ağrılarına sahibim bazen öyle oluyor ki sadece yataktan çıkmadan uyuşturulmuş gibi yatmam gerekiyor. Defalarca hastaneye gittim brusella dendi ama sonra brusella tedavisi oldum sonunda yokmuş sende brusella bu değerler normal dediler sonra d vitamini eksik sende vitaminsizsin dediler onuda hallettim ama eklem ağrılarım geçmedi.
En son yağ bezesi aldırdım hastanede o sırada genel cerraha eklem ağrılarımdan bahsettim ve ilk kez aso değerlerime bakıldı ve eklem romatizması olabilir denildi artık son ihtimal eklem romatizması için romatoloji bölümüne gidicem ama devlette sıra bulamadım zaten üniversite hastanelerine gitmem lazımmış zor bulunuyor.
Tüm vücudum uyuşuyor dönem dönem özellikle yazın kısa giyinip gece serin havaya kalınca ertesi gün perişan oluyorum kışın zaten berbat haldeyim Ankara ayazında.
Eklem romatizması yaşayan var mı ? nasıl tedavi oldular bu lanet ağrılardan nasıl kurtulucam.
güncelleme 9 temmuz 2022
ASO değerlerimin yüksek olması direkt olarak BETA bakterisinin vücudumda ürüyor olmasını gösteriyormuş. 25 yaşındayım 15 yaşından beri sigara içiyorum ve geniz akıntısı, halsizlik, devamlı tokluk, eklem ağrısı, baş ağrısı yaşıyorum ve sonunda buldum BETA bakterisi taşıyormuşum. Tüm boğaz ağrıları, geniz akıntısının nedeni beta bakterisiymiş, ömrümü düşük güç modunda geçirdim neyseki kurtuldum.
defalarca eklem sağlığı için doktor gittim ama diğer şikayetlerimin sigaradan olduğunu düşünüyordum ve her sabah sigara bırakmak için kendime söz veriyordum.
ve beta hastalığı tedavi edilmeyince kalp rahatsızlığı yapıyormuş bir süredir kalp ağrısı çekiyordum ağrı değilde his gibi bir durum yakın zamanda kardiyolojiye gidicem.
5 aralık 2023
Bir süredir Almanyada yaşıyorum diz ağrım hala devam ediyodu burada bir kaç doktora gititm ve doktor tekde çözdü. Uzun süre yamuk sandalyede düzgün yaslanamadan oturduğum için eklemlerim kaymış sağ bacağım sol bacağımdan daha uzunmuş kayropraktik ile çözdü ayda bir gidiyorum. Beta ile alakası yokmuş yani.
uzun süre yamuk dandik ikea sandalyesinde oturdum yaslanamadan konforsuz oturmak herkeste kemik sorunları yaratıyormuş dikkat edin sizde.