Kei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videoalarda tek sıkıntı yaptığınız yiyeceğe ne ekliyorsanız adını bir köşede belirtin
Altyazı olarak eklediğim bazı videolarda da dediğiniz gibi görsel olarak yazarakta ekledim
alihan16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam video başlıklarını,açıklamalarını,etiketlerini ingilizcye çevirmenizi tavsiye ederim.Videolar baya kaliteli trde harcanmasın
yeni videoları çekebilirsem dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum
KoyuBirAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam artık kafamda o taşa vurma stresiyle gece uyuyamayacağım nolur taşı gönderin bana takıntı edecem yoksa 😂

Nickariyor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abone oldum. Umarım en kısa sürede emeklerinizin karşılığını alırsınız hocam.
Çok teşekkürler
Oradan_Buradan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tövbe estafurullah. Şakamısın hocam sen. Taş hala kafamda şaklıyor. Taşla her fantaziyi kurmaya başladım şuan. Isıtınca sıcak sıcak sırtıma masajdan tutta uçurtma yapmaya kadar her türlü deli düşünceler içerisindeyim.

AlganHan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılmamak mümkün değil. İçerikler çok güzel.

-------------
Başarılar
çok teşekkürler
haysebeyse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kanalı gerçekten çok beğendim, videolar gayet güzel sadece yapım aşamalarını biraz daha kısarak verirseniz daha güzel olur diye düşündüm. Mesela ezme yaptığınız videoda ezmeyi yapım süresi uzun geldi hızlı hızlı atladım ama ana yemeği o kadar çekmediniz Et harika görünüyordu.

Edit: Shorts videolarınızı Instagram Reels'te de paylaşırsanız biz de destek olur hikayelerde paylaşırız hocam.
evet çok haklısınız bende videolara ara verdikten sonra dönüp baktığımda ilk dikkatimi çeken bu olmuştu nekadar da uzatmışım demiştim yeni videoları çekebilirsem buna fazlasıyla dikkat edeceğim çok teşekkürler tavsiyeniz ve yorumlarınız için instagram hesabım kullanıcı adı turgutdogancom , ileride yeni videoları buradan paylaşacağım