Benim anlamadığım kiracılar ev alamıyor. Ev sahipleri almış. Onlara kiraya vermiş. Daha ne?
Mesela benim sokakta onlarca ev boş. Hiç abartmıyorum. Onlarca daire boş. Ama burda ev arayan çok. Ev sıkıntısı var. Kiracılar düzgün olsaydı ev sahipleri kiraya verirdi. Hem millet evsiz kalmazdı, hem evler çürümezdi. Kiracıları memnun etmek imkansız. O yüzden evler boş kalıyor. Benim de evim kiradaydı. Başım çok ağrımıştı. Neyse ki sattık kurtulduk.
Ev sahiplerinden nefret ediyorsunuz. Sizi ev sahibi yapması gereken ya aileniz ya da devlet ya da kendinizsiniz. Ev sahibi napsın. Evi üstüne mi geçirsin? Çoğu kiracı bundan da memnun olmaz eminim.
65 tl olan 1 tabaka çinko kaç para haberiniz var mı? Mermerin metresi? 250 tl olan bir panel kapı şu an kaç para? 30 liraya aldığım silikon 95 tl. 3 liralık süt 20 tl. 1.5 liralık 5 lt su 7 tl olmuş. Ev sahibi napacak? Annen mi baban mı? Sana kriz var da ev sahibine yok sanki.
Adam 500 liralık evini senin güzel hatırın için 600 mü yapsın. İyi de niye? 240 binlik daire bugün 1 milyon lira olmuş. Sorumlusu ev sahipleri değil. Kim?