Merhaba Arkadaşlar
İnstafly hizmeti veren bir arkadaş ile 18 Mayıs'ta ödemesini geçip çalışmaya başladım
Aldığım paket gereği tam 10k-11k aylık kişi takip edecekti.
Neyse çalışmaya başladık ve dün veya bir önceki gün arkadaşa mesaj atıp '' sayfadaki tüm follow ettiklerini silmesini ve sıfır olarak vermesini daha fazla takip etmemesini istedim.''
Kendimce sebebi şu arkadaş ile 20 gün çalışmamıza rağmen toplam takipçi 10 kişi idi 18 Mayıs ta
Arkadaş ile çalışma yaptığımız 20 gün sonunda tam olarak takip edilen sayısı 1309 kişi idi yani arkadaş tam olarak 1299 kişi takip etmiş bu sürede
Arkadaşa toplamda 10k gibi bir rakam takip edilecek olmasını hatırlatıp şu an neden 20 günde 1300 olduğunu sorduğumda
'' Hocam günlük 350 istek atılıyor takip edilen kısmı yanıltmasın sizi hesap yeni limitlere takılmamak adı her işlem öncesi unf sağlanıyor askıda istekler temizlemiyor yoksa hesap yer''
Tam olarak bire bir bunu yazdı doğru mu söylüyor bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar bakarsa sevinirim
AYRICA ŞU AN HESAP 1 AY BOYUNCA SUSPENDED OLDU sabah bakayım mesaj atıyorlar müşteriler ne olmuş arayan soran var mı diye
1 aylık suspend hatası verdi.
Şu an sayfa 1 aylık kapandı
Arkadaşı nereden buldum 100000000 pişmanım hem para israfı hem hizmet .
Bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim