Valla diğer hainler kim bilmiyorum ama benim perfmatters satışlarım, hatta çektiğim video bizzat senin teşvik etmen ile gerçekleşti üstad
Bilakis şöyle bir olay da var, sattığım şey reklam olsun deyip böyle iyi niyetli düşünmez ve davranmaz herkes kolay kolay. İşte tam o yüzden bu davranış takdir edilmesi gereken, eşine az rastlanan bir davranış.
Bu perfmatters olayının haricinde site hızlandırma eğitiminde aldıklarımı ben yerli veya yabancı hiçbir açık kaynaktan göremedim. Öncesinde burada performans konusunda dünyadaki en iyi insanlardan ciddi miktarlarda eğitimler satın aldığını söylemiştin, eğitimi tamamladığımda bu yatırımın meyvelerini aldığına emin oldum.
evet seni ben teşvik ettim perfmatters için çünkü güvenilir birisin ve herkes seni tanıyor.
ayrıca hız optimizasyonunda tecrübelisin. günün sonunda senden satın alan kişi "bu eklenti çalışmıyor" diyemicek.
en doğru ayarları yapacağını biliyorum çünkü.
hız optimizasyonu için aldığım kurslara gelirsek....
site hızlandırmayı eklenti kurup birkaç rastgele ayar yapmaktan ibaret sananlar bir kursa 600$ ödeme yapmayı zaten hiçbir zaman anlayamazlar.
evet bilinmeyen teknikler var ve ben bunların tutkuyla peşinden gidiyorum. mevzulara yüzeysel değil derinlemesine girdiğimi biliyorsun
@GDerin;