Kısaca özet geçeyim lafı uzatmadan. 5 yıl önce yani ben 7.sınıftayken Teknoloji ve Tasarım dersi proje ödevi için bir slayt dosyası hazırlamıştım.
Bu slaytı o zamanki eşşek aklımla içinde tüm aile fotoğraflarımızın olduğu Flash Belleğe atıp ilgili dersin öğretmenine teslim ettim.
Aradan 1 hafta geçmeden öğrendim ki bu sorumsuz öğretmen benimle beraber birkaç kişinin daha Flashını proje ödevlerini kontrol etmek için almıştı.
Kendisi hamile olduğu için izin almış ve dersimize gelmedi.Birkaç hafta geçmeden yeni gelen haberle o zaman şok olmuştum.
Bu sorumsuz öğretmenin tayini çıkmış ve benim+ arkadaşlarımın Flash'larını okuldaki herhangi bir öğretmene/idariye teslim etmeden kendiyle beraber götürmüş.
Kaç yıllık aile fotoğraflarımız,özel fotoğraflarımız o Flashtaydı.Yine söylüyorum o zamanlar eşşeklik ettim acısı da böyle çıkıyor işte.
Her neyse bu olay olduktan sonra zaten yaz tatili olmuştu,idareciyle konuşmaya gittim.O da öğretmeni aradığını ve flashı kargo ile göndereceğini söyledi(daha önce tekrar gitmiştim)
Hayat taşkalası işte unuttum maalesef.Ara ara aklıma geldi yine unuttum.
Şimdi yine aklıma gelmişken yazayım dedim.Ben bu öğretmene nasıl ulaşabilirim.Yakın zamanda okuluma gidip idarecilerle görüşeceğim.Arviş falan tutuyorlar mı bilmiyorum belki bu şekilde o öğretmene ulaşabilirim.
Başka nasıl ulaşabilirim,sizlerin önerileri/fikirleri nelerdir?
Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum.