Merhaba arkadaşlar buradaki bir çok arkadaşımız site sahibi ve sitesinin en iyi yere getirmek için uğraşıyor bende aynısını yaptım üstünde uğraştığım bir çok sitem var 3-4 ay önce bir kaç sitem daha iyi konuma gelsin diye forumdan birine site hızlandırma işlemi yaptırdım kontrol ettim ve sitemin değerleri gerçekten 100 gösterdi sürekli kontrol ettim geçicimi olacak diye site hızı hiç düşmedi mobil ve masaüstünde 100 pindomdan google page speed den kontrol ettim. ilk günler hitlerimdeki düşüşü fark ettim anlıktır dedim uzun süre kontrollerimi yaptım adsense gelirim düştü ahrefs değerlerim çöp oldu webmaster tools bir sürü hata oluştu ve sonunda sitem çöplük oldu hit almaz duruma geldi ortalama 1 ay içinde sitem işe yaramaz hale geldi sadece yazılarımı yedek alıp yeniden kurdum ve çalışma yaptığım sitem şuan normal değerlerine geldi ve eski halini almaya başladı. Bu yazıyı neden yazdım derseniz uğraşıp yıllarca emek harcadığınız sitelerinize kimseyi dokundurmayın emekleriniz boşa gitmesin dikkatli olun ben uğraştım sizde uğraşmayın diye uyarmak istedim..
Hocam ilk olarak sitenizin hızlandırma sonrası hit ve gelir kaybına uğradığına emin misiniz? İkinci olarak her hızlandırma çalışması yapan kişi/firma bir değildir. Burada genelleme olarak yargılama yapmanızı doğru bulmadım. İyi forumlar dilerim.