hocam orası ayrı konu, milletin ufkunun açılması lazım. ülkede bir tane milliyetçi vatansever kalmamış. ben kaç kez eylemlere katıldım, gerçekten çok az insanlar yürüyoruz. 30 yaş üstü kimse yok, tezcanlılar var sadece. bu zamana kadar geldik, insanlar protesto yapmaya korkar oldu. bence gayet iyi bir protesto ve düzgün şekilde düzenlediğinde yankıları fazla olacaktır.
desteklenmeli böyle şeyler, millet haklarını aramayı öğrenmeli
40 yaşını geçtim.
Sol ağırlıklı öğrencilerin okuduğu bir fakülteden mezun oldum.
Ve gördüğüm Türk insanında eylem bilinci, protesto bilinci ve hak arama bilinci zayıf.
Sınıf bilinci olmayan adamların ülkesi burası, hem sokağa çıkıp protesto etmiyorlar hem de patronunun partisine oy verip sandıktan sorunlarına çözüm bekliyorlar.
Sıradan vatandaşlar eyleme katılmayınca bütün protestolar araya karışan fanatiklerin çoğunluğu ele geçirmesi ile hedefinden sapıyor.
Yani sen böyle bir eylem düzenleyip twitterdan sosyal medyadan yaysan günün sonunda eyleme çevrendeki ezilen garibanlardan çok profesyonel eylemci haline gelmiş defalarca göz altına alınmış radikal örgütlerle bağlantıları olan aşırı sol grupların eylemcileri gelecektir.
Atılan sloganlar ve eylemin yönü senin beklediğin hedeften sapacaktır.
Bir kaç sene muhabirlik yaptım ve bir çok eylemi takip ettim.
Bu ülkenin orta sınıfı sokağa çıkıp eylem yapmıyor.
Son halk hareketi Gezi olaylarıydı o yüzden hala gezi olaylarına iftira atılıyor.
Çünkü çok korktular gezi olaylarından...