* Şikayetçi olduğum üye: @asil;
* Şikayetçi olma nedenim: Sözünde durmama ve diğer alıcak arkadaşlar için bu firmamanın nasıl kötü bi firma oldunu gösterme
* Açıklama ve kanıtlarım:
Şimdi arkadaşlar ucuz mi miktar olabilir ama ben bu arkadaştan 5 adet sunucu aldım manuel olmasını istedim.
Bana oto kurulum yapıp günlerce bekletti sonra bidaha söyledim bu sefer Clonlama yapıp bekletti ve ardından bu arkadaş manuel kurulum bilmedi için farklı isolardan manuel kurulum yapmaya çalıştı ve ardından 1 tane sunucu hediye etti ve ardından o sunucuyuda kapattı sonra siz bağlanamıyorsunuz bende bağlanıyor ayağına yattı 1.5 hafta boyunca düzeltmedi
ve bende daşşak mı geçiyorsun falan dedim bunu büyük bi hakaret olarak algıladı ve 100 tl bakiye olan hesabımı banladı. ve ardından aktif olan 5 tane sunucuyu kullanırken ip değişiceğini söyledi taşıma olucağını söyledi yarın halledicem dedi o bağlanmayan sunucuyada halledicem dedi 2 3 gün beklleti yine maunel kurulum yapıcanı söyledi sonra
ve ardından bidaha yazdı manuel kuruluma vaktim yok dedi 2 3 gün beklleti yine bu arada arkadaşımız.
Ve şimdide iade ediceğini söylüyor ve 7 20 gün arası diyor arkadaşımız bende diyorum ki ya teslim et sunucuları yada iade direk yap çünkü benim durumum yok ve aktif olarak sunucular bana lazım beni çok büyük bi şekilde madur etti