Merhaba,
ticari anlamda bir başarı olarak görülebilir yaptığınız ama piyasayı çok zora sokacak hareketler bu ve benzeri şeyler. Bir alt yapı kurup 100 TL' ye kullanıcı kaydı yapılabilmesi gayet makul olur fakat 100 TL' ye site kurulumu ne kadar amatörce olsa da, her ne şartla olursa olsun sektöre zarar veren bir durum. Bu kişilerden herhangi birisi yarın öbür gün bana gelip bir kaç yüz liraya site kurdurtmak isteyip bunu örnek gösterebilir ki, zaten yaşanıyor bu gibi şeyler de. Öğrenci olduğunuzu belirtmişsiniz, paraya ihtiyacınız var sanırım; elimden geldiğince anlayışlı bir şekilde yaklaşmaya çalışıyorum duruma. İleride daha büyük projelerle daha büyük kazançlar elde edebilirsiniz umarım, Allah bereket versin.
Merhaba hocam
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Daha öncede bir yoruma verdiğim yanıtta gibi hocam otoriter olamayan bir alan adı ve blogger alt yapısı.Blogger hesabı bana ait başta müşterilere belirttim hocam site yönetimi asla müşterilerde değil bende.Bir yandan da haklısınız.Ama ülkede ekonomik durum ortada.Bunu almak isteyen kişiler yeni mezun herhangi bir işi olmayan kişiler.Bu fiyatı yükseğe çekmek ne kadar mantıklı olur bilemedim.
Yakın zamanda fiyat güncelemesi yapacağım.