Toplumdaki en büyük sorun kültürel ve ahlaki çöküştür.
Savaş salgın kıtlık gibi sorunlar toplumsal kenetlenme ile çözülür. Ancak tanıdığım insanlarn en az %80i başkalarına KİTLEME derdinde.
İşte bu kültürel ve ahlaki çöküş gerçek yüzünü zor zamanda gösterir. Yakındığımız kötülükleri yapanların hemen hepsi türk. hepsi vatandaşımız. Hepsi ilkokulda andımızı okudu.
Son 50 yıl içinde bu millet en refah zamanlarını özal erbakan ve erdoğan zamanında yaşadı. Ama en büyük nankörlüğü de aynı isimlere yaptı. Bu bir türkiye gerçeği.
Bugün dürüst kibar denilen övülüp durulan DİĞER siyasetçiler ise sadece soyup durdu, ülkeyi batağa çekti ve hatta terör örgütlerine yardım yataklık yaptı.
Para varken herkes tüketimi gösterişi israfı zirvede yaptı. Para bitince herkes ağlamaya başladı.
Hükümetin hataları tabii ki var. Ancak her zaman toplum bir kat daha fazla suçludur.
Bugün hala ağlarken insanlar gösterişten israftan vazgeçmiyor.
MİLLET AÇIZ DİYOR SEN nankörlükten bahsedıyorsun bırader
venezuella ile at başı yarışıyoruz sen hala ahlak ve nankörlük dıyorsun,insanlar barınacak yer arıyor maaş kiraya yetmıyor bırak karın doyurmayı, sen hala nankörluk dıyorsun
yaş 45 yazıyor dogru ıse aynı yaşdayız,ben bu yaşıma kadar bu ülkeyi hiç bir zaman bukadar yaşanamaz halde görmedım,sen gördunmu bılmıyorum,artık sağ sol parti vs olayını geçmek lazım insanca yaşayabılıyormuyuz artık bu ülkede karnımızı doyurabılecekmıyız ona bakıyoruz ona bakmalıyız
ha yokmu tuzu kuru olan elbettekı var,1gecekondusu olup önceden aclıktan ağzı kokanların şimdi o gecekondu sayesınde 1.5milyon tl den 3adet daire sahıbı olması ulkenın ferah ve refah olduğunun göstergesi olmuyor
tabiri caiz ise kısa yoldan şans eseri köşeyi dönme diyoruz buna
şans,zamanında 3tane gecekondu alsaymışız bızde şimdi milyonerler arasındaydık
neyin nankörlüğü ben orasını anlayamadım?köprüleri kasdedıyorsan,benım köprü ile hiç bir işim olmuyor geçmiyorum bıle