Arkadaşlar yaklaşık 2 yıl bir cam fabrikasında bilgi işlem sorumlusu olarak çalıştım, ardından bir holding de benzer bir is yaptım, burası daha sakin bı yerdi...
Bilgisayardan da o kadar çok aşırı anlamam ama hani PDF belgelerini sıkıştırıp göndermeyi bilmeyenler arasında öne çıkıyordum. Yok outlook bozuldu yok su yok bu kolay şeyler...
Şimdi bu referanslarima çok büyük şirketler grubunda iş teklifi aldım..40 a yakın şubeleri var ve nerede ihtiyaç olursa gidip bilgisayar işlerini halledeceğim... anlattılar bana yapacaklarımi...
Sadece çalıştığım yerlerde elektrikçi personel vardı onlara bazı şeyleri yaptırıyorum...analdigim kadarıyla burada böyle bir personel yok...salı günü iş başı için imza atalım diyorlar ama yapabilir miyim
Maaşı çok iyi ve çok sahada olmak lazım...burada sadece oturup beyaz yakalilarin outlook, PDF sorunlarını cozuyordum acayip rahat ama maaşı yüksek değil...
Böyle büyük şirketler grubunda benzer iş yaoan var mı, sizce yapabilir miyim yoksa hız rahatimi bozmiyim mi.... görüşlerinizi bekliyorum...