Arkadaşlar 1 hafta önce pazarlama müdürü olduğum firmadan ayrıldım
Bir ABD'li yönetici ile çalışıyordum kadının kocasınınmış firma yani 3 kişi açmışlar firmayı adam holding sahibi olduğu için firmadaki payını bu kadına bırakmış
Kadını pazarlama departmanına vermişler diğer ortak operasyon bir diğer ortakta geri kalan kısımları yönetiyor
Neyse kadının pazarlama hakkında bir gram bilgisi yok piyasa hakkında da her şeyi bana yaptırıyor tabi

Bende yapıyorum ama inanın en basit şeyleri bilmiyor yani dünyadan kopuk ve o kadar büyük egosu var ki
Bana bu ayakkabı 1000 dolar , yok çocuğuma doğum günü yaptıracağım nerede yaptırsam güzel bir kafe kapatmam lazım boğazda kafeleri araştır gibi işlerde veriyor.
En son kadın bana bir iş verdi ve işi yaptım ve çok güzel oldu sadece firmada çalışan sosyal medyacı arkadaş yaptığım şeyleri template'e ekleyecek ve iş bitecek

Çocuk o gün hasta olmuş evden çalışacaktı çocuğa ulaşamıyoruz yeni de başlamış bu odasına çağırdı beni görevi sana vermiştim hala yapmamışsınız dedi
Bende xxx Hanım ben üstüme düşeni yaptım arkadaş sadece kalanı yapacak ama ulaşamıyoruz mailde cc'de varsınız cevapta vermiyor telefon ile de ulaşılamıyor dedim
Yanında aradım çocuk açmadı vs bu en son böyle şey olmaz çocuk ile işbirliği yapman gerek vs dedi bana baya atar yaptı

Bende daha fazla dayanamadım ve istifa ettim.
İnanın zaten kadın ile çalışmak ömrümden 5 yıl aldı bilgi sıfır havalar egolar vs

Bu işten ayrılma canımı çok sıktı Türkiye'ye yerleştiğimden beri burada bir dikiş tutturamıyorum
Kendimi yedim bitirdim
Yurt dışında aynı firmada 10 yıla yakın çalıştım burada 1-2 yılda belki 4.işyeri olacak

Bu 1 ay iş arayıp düzgün bir iş bulacağım yada bir proje

kendim ile ilgili şunu söyleyeyim bana ne verirseniz satabilirim tabi mantıklı bir şey ile gelirseniz örnek veriyorum bana ıphone 13 verip bunu 100 bine sat demek değil bu
bir proje bulsam azıcık ışık görsem onu alır en tepeye taşırım böyle yurt dışında çok yaptığım işler oldu
Burada TR'de ne projeleri yapılır arkadaşlar. Neye yatırım yapayım firma açmak , site açmak vs olarak ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum

Yurt dışına ailevi sağlık sorunlarından dolayı gidemiyorum yoksa dünden giderim ama şu an imkansız

Okuduğunuz için teşekkür ederim kötü durumdayım