Daha önce ev sıkıntımı forumda
şu konuyla dile getirmiştim. Ev sahibim ben gelecem diyerekten daha 1 yılımız dolmadan bizi taciz etmeye başlamıştı. Hazirana kadar müsade istedik ve zaman doldu ama hâlâ ev bulabilmiş değiliz.
Velhasıl 2 gün önce sarı sitede bir ev beğendik. Ev sahibini aradık ve konuştuk. Bize 4000-4500 bandında kiraya vermeyi düşündüğünü söyledi akabinde bizde akşam evi görmek için sözleşip kapattık. Akşam aradığımızda ben 5000 düşünüyorum dedi. Eyvallah dedik ve evi görmeye gittik. Evi gezerken ben 6000 kira düşünüyorum dedi. Evet aynen böyle şaka bir insandı. 5000 Teklif ettik ve bize verdiği cevap şu an pankart asarsam 8000e kiraya veririm ben burayı demek oldu. Arkadaşlar ev sıfır filan değil. Tam 25 senelik bir bina. Dile kolay 25 yıl önce inşa edilmiş bir evden bahsediyorum. 5000 bile etmemesi lazım ama adam o fiyata bile kiraya vermedi. Ne kazanıyoruz da bir eve 8000 lira kira verelim. Sıfır binalara yaklaşmak zaten ne mümkün
Mevcut ev sahibim ay sonuna kadar evi boşalt diyor sokakta mı kalırsın ne yaparsın umrumda değil diyor. Ilımlı yaklaşımıma bu şekilde tepki vermeye devam ederse, mahkemeyle uğraşmak zorunda kalacak. Artık ılımlı olmak için yeterli sabrım kalmadı.