Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu reklam değil zaten yapmıyorum bu işi de.. Şunu demek istiyorum. Wp'den diğer CMS'lere ve betiklere kadar kurulum, editleme, html giydirmeye kadar ve özellikle iç seo, biraz da dış seo kısımlarını iyi biliyorum ancak bugüne kadar kimseye iş olarak sunmadım. Neden? Olur da bir memnuniyetsizlik hissedersem o para beni uyutmaz diye.. Benim gibi düşünenler mutlaka vardır biliyorum ama bu örnekleri görünce nasıl içi siner insanın diyesi geliyor.

Ama sana acımadım biliyor musun? Referansı bol ve güvenilir olduğu kanıtlanmış kişi ya da ekiplerle iş yapmamanın cezasını çek.. Bu forumda boşuna mı ticaret puanı var? )
hocam sana acimadim dedigin bensem eger konuyu tam anlamadin galiba benim bir mağduriyetim yok yani

Alihan61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakmayın kimsenin ekmeğine taş koymak istemiyorum ama gerçekten SEO cular ekonomiye ayak uyduruyor sanki fiyat alıyoruz çok ucuk fiyat verenler oluyor, maşallah zaten ekonomi vuruyor birde siz vurun
Edit : aldığı paranın hakkını verene lafım yok, Öyle kişilerede rastgeldik gün boyu adam bizim ile uğraşıp hakkını veriyor.

hocam siz ayak uydurmadiniz mi peki? smm panel servis fiyatlarinda gecen sene bu zamana kiyasla %75 ile %200 arasinda degisen artis var servisine gore ) herseyin fiyati artti.

fiyata gelinecekse, bu yapilacak calismanin kapsamina gore degisir tabi ama mesela tam bir seo calismasi yapılacaksa;

once sektor ve is anlaşılmali, kimse anlamadigi bir isin seosunu da yapamaz. ben tavuk ciftliginden tutun da metin2 itemine kadar pek cok sektoru yaptigim is sayesinde ogrendim her is oncesi neredeyse az yarim gunu isi öğrenmeye ayiriyorum. cunku sektorun piyasasini bilmeden verileri yorumlayamaz, kullanici davranisini tahmin edemezsiniz. bir adam smm panele seo yapacaksa, mavi tık isinin ne anlama geldigini bilmeli mesela. yani sosyal medya terminolojisine,donen islere hakim olmali. tutup da daha yolun basinda instagram takipci satin al kelimesi icin yola cikarsa ve harcayacak onbinlerce tlsi yoksa bosa kurek ceker. mavi tik ne alaka diyeceksiniz, mavi tik ile ilgili arama yapan insanlar sayfasina para harcamaya hazir insanlardir siz mavi tik hizmeti vermeseniz bile bir rehber blog yazisiyla o insani çeker ve sonra da takipci satabilirsiniz. sadece bir örnek.

ayrica bir is icin seo calismasi yapılacaksa hem musterinin sitesi ic seo,icerik kalitesi, kullanici deneyimi, backlink yapisi, varsa reklam durunu, hem de rakiplerin guclu yonleri, eksikleri, rekabetteki anahtar kelimeler detayli analiz edilmeli. ciddi bir is ise sadece calisma oncesi bu analiz ve planlama cikarilmasi bir kac gunluk is. pek cok urun yelpazesi olan bir e ticaret sitesinde 1 hafta da alir. daha ise baslamadik bile bakin . ön analiz bile birkac gunluk iş iken 300 500 liraya seo yaptırmak isterseniz o adam taş mi yesin

en basit bir ic seo calismasinda bile rakip ve kelime analizi yapilmalidır en az birkac saat. bu bile 200 300 liraya olacak is degil. tabi hic yorumlamadan, muhakeme etmeden google önerilen aramalarda cikan ilk 3 5 kelimeyi site metalarina dayayip analiz yaptim diyorsan 10 dk analiz, 20 dk eklenti kurulumu yarim saatte 200 300 tl guzel para derim de,bir ise yaramaz.

adam 0 km smm panele seo yapiyor, instagram takipci satin al demis basliga. eee analiz yapip anahtar kelime odakli seo yapmış baksana iyi de o kelimeye en az 3 4 ayda niyet edilebilir site belli bir otorite ve trafik almaya basladiktan sonra en iyi ihtimal ve de yuksek yatırımla. size sonuc getirmeyecek ezbere bir calisma ucuz olur ama bir ise yaramaz.

yani ne kadar ekmek o kadar kofte hocam. 300 500 lirayla is cozulse zaten herkes ilk sayfada olurdu şurada kim vermez mi o parayi degil mi