Arkadaşlar merhaba. Tam neredeyse 2 yıldır bu sorunla yaşıyorum. Doktorlara gittim buruna bakıyorlar ve ciddi sorunun olmadığını söylüyorlar. Tam neredeyse 3 ve daha fazla burun boğaz doktoruna gittim hepsi aynı şeyi söyledi. Buhar falan söylediler. En son memleketimde bu sorunu hall edebilen bir doktor buldum. Kendisi de Türk zaten. O doktor buruna Rinoret isimli bir ilaç yazdı bana. Bunu yazmadan önce her iki buruna otlar falan koydu. Eve gittikten 40 dakika sonra otu burnundan çıkarırsın dedi. Otu burnumdan çıkartıktan sonra burnumda sabaha kadar sanki su damlıyormuş gibi sular damladı. Biraz ağıza iltihap akımı kesti sanki. Tam bir hafta akım yoktu. Sonra yine az miktarda başlamışdı. Yeniden gittim bana dikanlı gül var ya ismini tam olarak hatırlamıyorum ama onu daha sonra koren, mumya ve s bunları bul getir dedi kendisi ilaç hazırlıyordu. Hazırladıktan sonra da bunları iç dedi. Açıkçası ben zamanında soğuk bira içmiştim ondan olabilir mi?
Doktor da zaten bana dedi ki, şu ilacı hazırlayan doktor. Bunu içeceksin kafandan iltihap akacak ona kadar söyledi kendisi. Acaba bekleyeyim mi bir sorun olmaz değil mi?
Bu sorunla karşılaşan bir tek ben miyim?
Doktor da demeyelim bu adama ama çok şifalı bitkilerle herkesin derdine derman buluyor. O yüzden son olarak bu adamın yanına gittim derdime derman bulmayınca. Bir de adamın yani doktorun diyelim hocamızın diyelim söyledi şey sağ burunda sanki taşlaşmış bir iltihap onu artık ertesi gün gittiğimde bana dedi ki, eğer patlamasaydı o ameliyat olucaktın burun ameliyatı.
Bu sorun artık beni hayattan soğutuyor sürekli sabahları daha fazla akıyor ağıza sarılı koyulu bir iltihap diyelim.