Kiracıyım, evim yok alternatif kira getirim yok. Bence kiralar ve satılık evlerin bu bu sene içinde ki minimum %70/80 yükselmesini doğru bulmasam da anlayışla karşılıyorum. Alım gücünün bu kadar düşük olduğu bir yerde ev sahibi olup 2/3k gelir sağlamak bence çok üzücü bir durum.
Benim sözleşmem yeni bitti. Sağolsun ev sahibi e/t'ye göre yükseltti. Şuan 2200 TL kira veriyorum. Binamda yeni oturanlar minimum 4500 veriyor. Adam benden 4k isteseydi bile hayır demezdim.
20 Nisan 2022'de forum içinde birinden 509.000 TL'ye araç aldım, daha 2 ayı doldurmadı dün öyle gezinirken komşum inat etti ver 700'e diyor. Şimdi benim evim olsaydı ve her şey bu kadar pahalı olsaydı her ay 2 bin kira geldiğini düşünsem çok koyardı. Sonuçta vaktinde bütün birikimim ile alım sağlamışım.
Şuan ki ekonominin kötü olması ile o gelirin bir önemi yok. Çünkü her geçen gün hayat zorlaşıyor.

Linçleyenler gelecektir biliyorum kimseye cevap dahi vermeyeceğim. ( Belki düşük kira verdiğim için böyle düşünüyorum bilemem ama düşüncem bu yöndedir )