dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanıyor musun her garson olmak istiyorum diyeni garson yapıyorlar. üniversite mezunu olanı tercih ediyorlar.

bahane bulmak istersen daha çok sebebin vardır biraz düşünsen. ama senin de suçun yok değil bunu unutma. o yüzden ilerde %100 pişman olacağın bir şeyi yapma. yani bırakma varsın 7 senede bitsin ama devam et.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim fakat üslubunuz çok yaralayıcı benim için. Bu söylediklerinizi lütfen eğitimde devrim yapan M.Kemal'i hatırladıktan sonra bir daha okumanızı tavsiye ederim. Üniversite mezunu olup da garson olduktan sonra ne anlamı var 7 sene okumamın? Bahane bulmaktan bahsetmişsiniz, hayatta en nefret ettiğim şey karşısındaki kişileri anlamadan acımasızca söylemlerde bulunanlardır. Siz benim suçumun olduğunu söylemişsiniz. Evet suçluyum çünkü bu ülkede eğitime inanıp ilk yılda amaaaan canım zaten yazalım bir bölüm diye düşünmeyip bir yıl daha hazırlanıp daha iyi bölüme yerleştiğim için, evet suçluyum çünkü diğer arkadaşlarım gibi davranmadığım için, evet suçluyum üniversiteyi 7 yılda bitirip kamuya devlete zararlı bir birey olamadığım için, evet suçluyum çünkü empati ve analiz yeteneğimin üniversitedeki çevremden daha gelişmiş olup bunların farkına vardığım için ve evet suçluyum 3. senemin sonlarına doğru saçlarımın neredeyse tamamının beyazlamış olduğu için. Sizin bu muamelenizi hak etmediğimi düşünüyorum. Ama şundan da eminim ki, benim yaşadıklarımı bu şekilde acımasızca eleştirdiğiniz için hayatta olduğunuz sürece dediklerimi elbet bir gün anlayacak ve bu kadar yoğun acımasız eleştirinizin haksız olduğunu anlayacaksınız.