Blanus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam sistemi kullanıyorum bende kendimce gördüğüm eksikleri belirtmek isterim. A profiline takipçi almak istersek 1 kere verebiliyoruz sanırım. Sonra aynı linke tekrar takipçi almak istesek daha önce takip edenlerede düşüyor. Takibi bırak tekrar takip et yapıyorlar. Mevcut görev tamamlandıktan sonra ya mevcut göreve ekleme yada o linke tıklayanlara tekrar düşmese daha iyi olur ben fark ettiğim bir tanesine itiraz ettim 1 aydır inceleme bekliyor diyor bu arada. Sistem kullanım açısından güzel ama bu konuda iyileştirme yapılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Merhaba hocam. Takipçi alımlarında ikinciye görev tanımlarken bir önce verdiğiniz görevi hariç bırakmanız gerekli. Bir de benim tavsiyem sistemi takipçi beğeni sitesi gibi değil de etkileşim odaklı kullanmanız. Çünkü her ne kadar takipçi satın alsanız ve gerçek kişi de olsa yine ödeme yapmadan başka işlem yapmıyorlar. Onun için algoritmaya oynalamalısınız. Ben kendi sistemimi aktif kullanıyorum ve bir çok paylaşımımı keşfete düşürüyorum. Özellikle videoları sonuna kadar izleterek.