sicknessxD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merak ediyorum bulunduğunuz,yaşadığınız şehirde %100 den aşağı bir kira artışı oldu mu acaba?
Yasa yeni çıkmış, ev kiraları son 6 ayda %100 den fazla arttı, ev sahibini düşünen yok ne demek? sen kiracıyı düşünüyor musun mesela? asgari ücrete %50 zam geldiğinden beri hayatı karardı, 2500 TL kutu gibi evlere kira ödüyorlar yani 1 ayın 15 gününden fazlasını sadece kira için çalışıyorlar.

Gözünüzü seveyim lütfen yani bu kadar kiracı yanlısı olduğunu mu düşünüyorsunuz? herkes birbirini suçluyor ev sahipleri kiraları az buluyor. %100 den fazla artış yapmalarına rağmen az buluyorlar.

Ne istiyorsunuz bu kiracılardan , bu kadar kiracı yanlısı olunmamalı nasıl bir şey ya benim hayatım kararmış,intiharın eşiğine gelmişim ödediğim kira %150 artmış ''kiracı yanlısı olunmamalı'' deniyor, %300 daha yapsınlar da tüm maaşımızı sadece kiraya verelim.
Ev sahiplerinin gözü doyar inşallah yani beklentileri buysa ne yapalım onlara çalışırız tüm ay.
Arkadaşı yanlış anladınız sanırım, asgari ücrete yapılan zam %50 enflasyon açıklanan %50 hissedilen %200 her ne kadar kiracının da ev geçindirmesi gerekiyorsa ev sahibinin de ev geçindirmesi gerekiyor. Zamanında kıt kanaat geçinip ev alıyorlar ev sahibi yönünden de bakılmalı.