düzeltme 2; hesabımı kurtardım şükürler olsun... @rysrysus; benimle ilk mail bilgilerini tekrardan paylaştığın için teşekkür ederim. @kad1r; hocam size ayriyeten çok müteşekkirim sizin fikrinizle hesabı geri kurtardım zaten kurtarmazsaydım size başvuracaktım, çok sağ olun.

bu konu da hala şüpheler ve tehlikeler devam ediyor; özellikle vds sunucu hizmeti verenlere karşı daha bir temkinli olacağım.

düzeltme1;
.

Direkt konuya girmek istiyorum. daha bugün eski hesaplı instagram hesabım ile instafy kullanıyordum. bir kısım takip etme işlemini hallettim ve biraz dinlenmesi için bilgisayarı köşeye bıraktım daha sonra da baktım ki mail'ime farklı bir telefondan giriş yapılmış... hesabı kurtarmaya çalışsam da haysiyetsizin, şerefsizin mail ve telefon numarası geldi. belli ki işi bitirmiş ayrıca numara olarak ABD kodlu numara kullanmış büyük ihtimalle fake numara.

Bu konu da benim hatamın payı çok büyük çünkü sadece mail'imi doğruladım maalesef ki birkaç sebepten dolayı da telefonu bağlamadım...

şimdi arkadaşlar sadece sormaktayım bu herif benim hesabı nasıl çaldı? eğer ki telefonu bağlasaydım yine bu işlemi gerçekleştirebilecek miydi?

ayrıca bu konuda bazı şüphelerim var;

1- instafly' i belli aralıklarla 2-3 gün kullandım neredeyse sürekli acık kaldı. acaba instafly üzerinde güvenlik zafiyeti mi vardı, ve bunu anlayanlar hemen işe mi koyuldu?
(ayrıca instafly uygulamasını baltalamak istemem doğru kullanıldığında - ki iki üç gün kullandım - gerçekten de istediğinizi verecek bi uygulama...)

2- 2012 tarihli isnstagram hesabı aldığım hesap üzerinden bu işlem gerçekleşmiş olabilir mi? her ne kadar maili değiştirmişsem de yine de kuşkulandım. @rysrysus;

3- vds sunucusu ile bu konu da bağlantı kurulabilir mi? @NacssHost;

inanın bu konu da kafam bir hayli karışık ve sıkıntı içinde... vereceğiniz bilgi , tavsiye ve destek benim için ehemmiyeti çok yüksek olacak.

şimdiden teşekkür ederim, esen kalın.

not; bugün 8 haziran mailleri kontrol edereken yeni fark ettim namussuz 4 haziran'da da giriş yapmış. kendisine yazdım azıcık allah korkusu, ahiret inancı, kul hakkına inancın varsa hesabımı teslim edersin lakin nafile, ben de hakkımı helal etmedim.

1- instafly lisansını haziran 1 , vds sunucusunu haziran 2'nde temin ettim.