tarantula901 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece devlet değil içimizde katektersiz insaan çok malesef dolar yükselince zam yapılırken düşünce neden düşürmediler bu var buna benzer çok şey var.
Adsense olayı gibi düşünün 2007den sonra adsense alanlar para göz aç gözlü oldukları için sahte tıklamalar ve hile hurdayla kazanmaya çalıştılar ve Adsenseyi Türkiyede almak zorlaştı aynı bunun gibi
Ülkede hile , hurda artmasının sebebi zaten bu ekonomi. Ekonomi iyi olsa hile hurda çok az olur göze batmaz.

Bugün herkesin derdi para , herkes kendi çıkarını düşünüyor çünkü kimse aç kalmak istemiyor. Hile hurda durumlarının artmasının sebebi bu zaten.

Başımızdakiler hep kısa vadeli plan yaptı. Ben ileriyi düşünerek hareket ettiklerini hiç zannetmiyorum.
Ülkeye 10 milyon mülteciyi aldılar emlak krizinin baş sebebi bu zaten
Gıda tüketiminin artmasının büyük sebeplerinden biride bu
Ülkedeki huzursuz ortamın ve işsizliğin artmasının sebebi'de bu
Huzursuz ortamda hile hurdanın artmasının sebebi'de bu

Ülke ekonomik olarak anca kendi kendine zor yeter , çoğu zaman yetmezken ülkeye 10 milyon insanı soktular tüm dengeler bozuldu.
Ekonomik olarak güçlü bir ülke olsaydık alacakları mültecilerin etkisi bu kadar yıkıcı olmazdı.

Hangi akla bunu yaptılar. 5-10 sene sonrasını düşünerek yaptıklarını hiç zannetmiyorum.