amrikanında sağlık sistemi sorunu var.sigortalı bile olsanız pahalı. ama yinede orada beni çok cezbeden ürünler var.orada olupta asgari ücret ile geçinmek bile yeterli sanırım.Lakin buradaki insanların bir şekilde çarkı ve hayatını döndürmesi lazım. en iyi yatırım altın. hesapalr arası alım satımda ve yükseliş artıştaki çifte kazanç
Amerika yaslaninca yasanilacak yer hic degil zaten saglik konusunda teknoloji var ama duzgun doktor yok son sistem hersey var ama icinde duzgun doktor yok olanlarda zaten parasi olana ulkemizde tam tersi guzel cok iyi saglik uzmanlarina sahibiz cok iyi doktorlarimiz var ekipman eksigimiz var ... amerika genclik yillardan baslayip Orta yaslarin sonunda terkedilmesi gereken yer olumlu yonleri cok fazla var simdi burda bunu siralayamayiz ama surekli bizde kiyaslamalar yapiyoruz karsilastirmalar yapiyoruz emlak konusunda ve bir cok konuda cok asiri abarti pahali yuksek fiyatlar goruyoruz ilanlardan bakiyorum ornegin kimse yanlis anlamasin ama bedava verseler gidip oturmayacagim eve vatandas 750 bin tl fiyat yazmis zaten eski oturdugumuz semtlere bakiyorum once cok sukrediyorum diger yandan uzuluyorum yani yuzlerce sebep sayarim ticaret yapmak gercekten zor is zaten kazancin yarisi vergilere gidiyor isci paralari veya masraflar ? Ucuz siradan bir arabanin yattigi yerden cikardigi masraf 13 bin tl uzeri oyle bir haber gordum sirket kursan surekli masraf kurmasan ayri dert neyse yatirim yaparken maksat birseyler almak degil parayla tabiki para kazanirsin ama diger taraftan herseye zam geliyor bu sorun her ulkede yokki

yani abd hem calisilip is yapilacak yer canada kesinlikle sadece yatirim icin guzel yer calismak icin asla degmez daha baska yerler mevcut asya ulkeleri ustam money is there

cok para olursa kesinlikle abd , ingiltere , avustralya , guney kore , guney asya ulkeleri gerisi hikaye batili ulkelerin hepsi kavgali dovuslu bugun en guvenli yer dedigimiz amerikada oyle manyaklar varki tvlerde goruyorsunuz ne guc yeter dovmeye ne cusse hepsini gectim taramaliyla kafasina gore tariyor ... guney amerika afrikada insanlar birbirini kesiyor simdi bu tur goruntulerin hangi birilerini japonyada guney korede malezyada singapurda cinde tayland ta endonezyada goruyoruz ? Sorun yok demiyorum bakin abi ben $ kazanip local odeme yaparim vergi yok iscilik ve tedarik ucuz ve cok hizli simdi soruyorum sen turkiyeye mal getirene kadar kimlere neler oduyorsun

kendi sahsi adima tekrar soruyorum ben gerizekalimiyim turkiyede parami ziyan edeyim ? Kafam rahat daha garanti yerler isler altarnatifler varken niye kendimi zorlayim hic geregi yok

bol sans.