brooklynin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yatirim tavsiyesi almak isteyenlerin paylasimina yorum yapanlari gordukce aslinda ticaretten hicte anlamadiklarini goruyoruz turkiye sartlarinda kesinlikle su anda is yapmam burada yuzlerce sebep sayarim iste kimisi diyor komur al beklet yuzde 35 kaar ile satarsin kimisi diyor araba al prim yapar tl ile aldiginiz bir urun size kaar birakmiyor siz kaar ettiginizi saniyorsunuz neden ? Sen malinin degerlendigini zannederken diger taraftanda herseye zam geliyor araba alik satim icinde gecerli bugun ornegin 1 arabayi aldin 3 4 ay sonra sattin ayni arabayi o fiyata alamiyorsun bu aslinda bir cok sektor icin gecerli ha bana desenizki ben bir urunu 5 $ a alip uzerine kaar koyup satiyorum ornegin 5 e aldim 7 8 veya 10 a sattim derseniz siz kaar etmis olursunuz cunku tl nin ne olacagi belli degil obur aya doviz dolar 20 tl olmayacaginin garantisi yok gelir tl oldugu surece ve diger taraftan herseye surekli zam geldigi surece bugun aldigin market urunu bile obur aya Allaha emanet tl ile ticaret yapilmaz ben yapmam gelen tekliflerin hepsinede hayir diyorum ha isini tutturan varmi var tabiki araba satip kaar eden var ama o sattigi arabayi bir daha ayni paraya alamadigi surece o kaar yapmis sayilirmi ? ve uzun lafin kisasi tl ile asla ticaret yapmam turkiyede is yapmayida kesinlikle dusunmuyoruz gidin yurt disi ulkeleriyle ticaret is yapin ... yurt disindan mulk almaya calisin amorti sureleri daha kisa daha garanti .
NOT BAKIN : Amerikada yasiyorum ve turk urunleri kullanmamiz gereken gida uretiyoruz
gecen hafta baska bir turk firmasindan siparis verdik iste salca yag vesaire arkadasa dedimki fiyat listeni birak bakalim dedim verdigi cevap ne olsa begenirsinniz ? ve satici arkadas Abi liste veremiyorum cunku fiyatlar surekli degisiyor dedi buraya daha ne yazayim uzun lafin kisasi senin aldigin urunun fiyati sabit kalsa ve sen uzerine kaar koyup satarsan kaar etmis olursun
amrikanında sağlık sistemi sorunu var.sigortalı bile olsanız pahalı. ama yinede orada beni çok cezbeden ürünler var.orada olupta asgari ücret ile geçinmek bile yeterli sanırım.Lakin buradaki insanların bir şekilde çarkı ve hayatını döndürmesi lazım. en iyi yatırım altın. hesapalr arası alım satımda ve yükseliş artıştaki çifte kazanç