kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki hocam madem tedarikçi bulunmaz hint kumaşı değil siz bu site için 30x para istediğinizi var sayarsak neden 15 günlük siteye birisi 200-300 bin TL para versin söyler misin ?

Çok merak ediyorum niye ? Ürün senin değil , sitenin hiti desen organik değil , Reklamı para ile çıkmışsın. Sen neye para istiyorsun tam olarak ?

Senin para istediğin şey tam olarak o ürün yani sen o ürüne mecbursun. 1 ay sonra o ürünün satışının devam edececeğinin garantisi var mı.
Ortada 5 - 10 ürün olsa dersin ki biri olmadı biri olur.

Şansına o ürün denk gelmiş ve bu kaar marjı ile satıyorsun. Sen sitenin ismini burada yaz 1 hafta sonra hala aynı parayı kazanabiliyor musun bak Aynı ürünü 50 kişi daha satsın : )

Sen siteyi değil ürünü yani bir yerde tedarikçiyi satıyorsun. Senin tedarikçilerden birisi 1 ay sonra internetten kendi satmaya kalkarsa sen yine patlarsın.
Hocam tedarikçim kendi de satıyor, sektörde başka kişilerin de tedarikçiliğini yapıyor.
Yani diyorsunuz ki, dünyada bir ürünü sadece bir kişi satabilir, diğerleri satamaz, kazanamaz. Her satış yapan kendi ürününü yapmak zorunda, başkasının ürünü satanlar illaki patlar. O zaman bütün retail sektörü üretici olsun

Ben ne tedarikçiyi satıyorum, ne de ürünü satıyorum.
Ben burada zaten bir şey satmıyorum sadece değerini öğrenmek istiyorum

20x-30x değil hocam. Aklımdaki çok çok daha düşüğü bu çarpanlardan.

Ben burada hali hazırda çalışan bir işletmenin, değerini belirlemeye çalışıyorum.