Selamlar,

İlk olarak fiyat konusunda rakiplerinizden aşırı pahalı değilseniz illaki satılacaktır. Burada önemli olan talep edene sağlıklı ulaşabiliyor musunuz ?

Şöyle ki diğer ekipteki kişilere öneri veya istek iletebiliyor musunuz bilmiyorum ama kendi tarafınızda işlerinizi bitirdiyseniz e-ticaret elemanı olarak diğer ekip arkadaşlarına iş verin ama bunu ilk olarak bu sunumunu yapın. Şöyle ki a rakip firması veya rakip olmasa da başka bir firmanın yaptığı iş/ aksiyonları siz de bir plan çıkararak firmanın genel planında ek yapabilirsiniz.
> Örnek veriyorum biz su arıtma cihazı satan bir müşterimiz için " kurulum nasıl yapılır ", "pakette neler var " , " siz nasıl kurabilirsiniz " gibi hem sosyal medya hem de site tarafında çalışmalar yaptık
> sanal pazar için katagori yöneticileri ile görüş, onlardan ana sayfaya çıkma, komisyon indirimi veya reklam gibi durumlar için görüşebilirsin.
> Eğer bayileşme veya ürünleriniz yerel esnafta satılma durumu olyrsa b2b süreci için çalışma yapma sürecine girebilirsin.
> SEO başarısı için çalışma yapabilirsin.

Bu dediklerim hepsi belki yapıyorsundur ama bu zamanda en önemli şey kendini pazarlamak... yaptığınız işi veya firmanın durumunu tam olarak anlamadığımdan dolayı daha fazla öneri sunmak isterim ama önerilerimiz çok genel olacaktır. Burada şunu anladık ki sadece bir alanda değil de birkaç alanda tecrübe edinmek gerekiyormuş . Ekibiniz içinde reklamlar ile ilgilenen yoksa ben sana ücretsiz Google ADS eğitimi vereyim. Hem aksiyon katan sen ol firmaya, hem de yeni bir alan aç

Başarılar dilerim.