Yok hocam 20x30x haşa ne haddime istemek. Öyle bir dünya yok takibi. Sadece tek bir tedarikçi yok sektörde, bulunmaz hint kumaşı değil yani ürün. Elimin altında 5 farklı tedarikçi var şu an çalışabileceğim, ben bir tanesi ile çalışıyorum. Sizin mantığınıza göre konsinye iş yapan herkes aynı tehlike altında. Ürünler ha benim depomda olsun ha Ahmetin ha Mehmetin. Ben sipariş geldikçe ahmetten de alabiliyorsam, mehmetten de alabiliyorsam içeri stok çekmenin ne önemi var ki?
Şu an benim çalıştığım dahil olmak üzere sekörde iş yapan 4 tedarikçi numarası da dahil olacak satışa

Bunu da kimse yapmaz, siteyi satarsam şayet, ve 4 tedarikçi de aynı anda sektör değiştirirse sözüm söz en kötü Güngören - Merter tarafında birlikte sırt sırta verip arıycaz
Peki hocam madem tedarikçi bulunmaz hint kumaşı değil siz bu site için 30x para istediğinizi var sayarsak neden 15 günlük siteye birisi 200-300 bin TL para versin söyler misin ?
Çok merak ediyorum niye ? Ürün senin değil , sitenin hiti desen organik değil , Reklamı para ile çıkmışsın. Sen neye para istiyorsun tam olarak ?
Senin para istediğin şey tam olarak o ürün yani sen o ürüne mecbursun. 1 ay sonra o ürünün satışının devam edececeğinin garantisi var mı.
Ortada 5 - 10 ürün olsa dersin ki biri olmadı biri olur.
Şansına o ürün denk gelmiş ve bu kaar marjı ile satıyorsun. Sen sitenin ismini burada yaz 1 hafta sonra hala aynı parayı kazanabiliyor musun bak

Aynı ürünü 50 kişi daha satsın : )
Sen siteyi değil ürünü yani bir yerde tedarikçiyi satıyorsun. Senin tedarikçilerden birisi 1 ay sonra internetten kendi satmaya kalkarsa sen yine patlarsın.