kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tedarikçi 3-5 gün yada 1 ay sonra fiyatı değiştirdiğinde yada ortadan kaybolduğunda senin sistem patlıyor. Başkasına dayalı bir sistem farkındaysan.

Kendi ürünün olursa en kötü ihtimal maliyetine satar az zararla kapatırsın. Fakat sende ürün yok tedarikçi yoksa sende yoksun.

İhtimallere , Riske dayalı bir sistem öyle 20x-30x gibi rakamlara satılmaz.
Yok hocam 20x30x haşa ne haddime istemek. Öyle bir dünya yok takibi. Sadece tek bir tedarikçi yok sektörde, bulunmaz hint kumaşı değil yani ürün. Elimin altında 5 farklı tedarikçi var şu an çalışabileceğim, ben bir tanesi ile çalışıyorum. Sizin mantığınıza göre konsinye iş yapan herkes aynı tehlike altında. Ürünler ha benim depomda olsun ha Ahmetin ha Mehmetin. Ben sipariş geldikçe ahmetten de alabiliyorsam, mehmetten de alabiliyorsam içeri stok çekmenin ne önemi var ki?

Şu an benim çalıştığım dahil olmak üzere sekörde iş yapan 4 tedarikçi numarası da dahil olacak satışa Bunu da kimse yapmaz, siteyi satarsam şayet, ve 4 tedarikçi de aynı anda sektör değiştirirse sözüm söz en kötü Güngören - Merter tarafında birlikte sırt sırta verip arıycaz