Arkadaşlar, özelden yazdığınız aklındaki fiyat ve satın alma niyetli pmler için teşekkür ederim. Fakat aklımdaki rakamı duyduktan sonra gereksiz münakaşaya girmenin bir mantığı yok. Bu konuyu satış kategorisinde değil de burada açmamın mantığı da buydu. Fikirlerinizi alıp, ona göre değer biçmek. Bakıyorum, her türlü reklam platformunda reklam vermesi yasaklı olan bir SMM panel için 7x-8x-10x fiyatlarla satışa koyuluyor. 16 aylık gelirine 3 aylık spam haber sitesi satışa koyuluyor.
Burada önünüz açık, herhangi bir reklam sıkıntısı olmayan bir sektörde iş yapan site için aklımdaki fiyat abartı bulunuyor, ki yukarıdaki örnekler gibi 7x-10x- 16x gibi fiyatlar da değil düşündüğüm rakamlar.
Yada mesela şey deniyor, içeride stok olsaydı istersen 20x de. Allah aşkına, biraz mağazacılık yada ticaret geçmişi olanlar hak verecektir. Şuanki gibi düzensiz fiyatlar varken neden ne zaman nakite döneceğini bilemeyeceğiniz ürünler için yatırım yapmak mantıklı mı?
Şu anda bu modelde iş yaptığım için şu masraflarım olmuyor;
Ürün maaliyeti,
Depo maaliyeti,
Depo personeli maaliyeti,
Ürünler stokta durdukça oluşan stok maaliyeti,
Bunlar çok ciddi kalemler değil mi?
Bu masraflar olmadan, buradan cebinize kalan işletme sermayenizi reklama harcadığınızda daha karlı olmuyor musunuz?
Toptan fiyatından dropshipping yaptığınzıda sizin için yukarıdaki işlemlerin hepsi yapılıyor. Paketleme zahmetiyle bile uğraşmıyorsunuz.
Yine aynı şekilde başkasından aldığı bayilik ile satış yapan paket siteleri, smm siteleri, e-pin siteleri vs 7-8 aylık gelirini hakediyorken (ki gerçekten böyle bir ücret yok kafamda) neden bu site etmiyor? Gerçekten vakti olan arkadaşlardan güzel bir açıklama ile beni aydınlatmasını rica ediyorum