yusufmesci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
60 atıp 100 çekin hocam
10 atıp 50 çekeceğim hayırlısıyla
SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ATM nin yanında bakkal varsa o adam ha bire bozuklari alıyordur
Anlamadım hocam afedersiniz
kaolin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siirt e tipi kapali cezaevi duruyor mu hocam bana ulasir misiniz eğer musait olursanız siirt fıstığı sipariş vermek istiyorum. Konudan bağımsız oldu kusura bakmayın. Orada askerdim 10 sene önce 😊
Bu aralar bayağı yoğunum hocam ama hayırlısıyla 10 güne üni sınavı bitsin yardımcı olurum inşAllah.
Cezaevi hakkında bir bilgim yok hocam ne desem yalan olur,18 yıldır burada yaşıyorum ama asosyal olduğumdan dolayı bilmediğim daha çok yer var
pastelboya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öğrenciler yoksa yakında zor bi ihtimal uygulamada bi hata olabilirmi para çekimi için uyumsuzlk olabilir belki
Canlı desteğe yazdım farklı atmlerden deneyiniz dedi.ATM halbuki tam da üniversitenin yanında şaşırdım ben de
joNeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 TL = 20 kuruş olunca, küsüp piyasadan çekilmeye başladı. Hani eskiden yolda giderken 5 kuruş görürdük, eğilip almaya tenezzül etmezdik ya; tıpkı o hesap. Şimdi göz 50 'de, merak etmeyin yakında sıra ona da geliyor. Yerine abileri gelecek, 500 TL 1000 TL. 6 sıfırımız geri gelecek. Yok öyle bizden gitmek :d
Öyle maalesef,20 TL'nin değeri kalmadı şu anda.Gerçi burada hala döner yiyoruz 20 TL ile ama çaktırmayın